Blog - Fotoshoot Aan Huis
#Fotoshoot Aan Huis, in de eigen vertrouwde omgeving, zonder gedoe en stress. We komen gewoon naar u toe!
fotoshoots,fotoshoot,kinderfeestje,kinderfeest,feest,verjaardag,verjaardagsfotoshoot,shoot,partijtje,kinderpartijtje,portret,familie,portretfoto,kinderportret,babyfoto,newborn,pasgeboren,baby,first,zakelijk,portret
172
page-template-default,page,page-id-172,,select-theme-ver-2.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Inmiddels is het wel duidelijk, de economie trekt aan. We geven met z’n allen weer geld uit aan luxe en comfort.
Bij Fotoshoot Aan Huis merken wij dit ook. Meer gemak voor de mens. Voorheen ging men nog de deur uit maar de trend van dit moment is toch wel het regelen en vooral bestellen vanuit de luie stoel of gezellig vanuit de  bank.

Fotoshoot Aan Huis speelt hier handig op in. Wij hebben precies die luxe. Lekker gemakkelijk:-)

Zo was ik laatst bij een familie.. “Nooit eerder aan gedacht…wat is dit handig” Al meteen bij binnenkomst werd het me duidelijk..
Deze familie was het in geen jaren gelukt om alle mensen bij elkaar te krijgen. Natuurlijk hadden we dit ook in de studio kunnen afspreken maar het kwam er steeds maar niet van. “Goh, wat goed van je dat je gewoon naar de mensen thuis komt! Hoe ideaal is dat”..
Mirelle loopt voor me uit naar de woonkamer..”Is deze ruimte zo een beetje geschikt denk je?” De bank staat zowat in de tuin en de tafel op z’n kant tegen de muur. Best een mooie ruimte zo. Nadat ik heb bevestigd dat ik hier wel iets mee kan, ga ik aan de slag.
In een mum van tijd staat mijn basisverlichting opgesteld. Wat is je eerste wens of wie willen er als eerste op de foto?
“Opa en Oma willen graag met de kleinkinderen op de foto, is dat misschien handig om eerste te doen?” Mijn idee om de bank daarvoor te gebruiken lijkt in eerste instantie niet helemaal aan te sluiten bij hun idee. Nadat ik heb vertelt dat de houdingen een stuk nonchalanter zullen zijn, is het besluit snel genomen. De kids kruipen gezellig tegen opa en oma aan en al snel zijn de “modellen” op hun gemak en is de foto gelukt. “Wauw zegt oma, normaal sta ik altijd met mijn ogen dicht…maar wat zijn ze schattig”..

Na een uur diverse foto’s te hebben gemaakt, zijn de meeste ideeën wel uitgevoerd en pak ik mijn spullen weer in.
Bij het weggaan krijg ik nog een tekening van Bo…”Je was een leuke fotomeneer” zegt ze.
Mirelle voegt hier aan toe..”normaal zou ze dit niet doen hoor, ik denk dat ze het inderdaad echt heel leuk vond”.
“Bedankt voor je komst en je inzet! Wanneer kunnen we de eerste resultaten ongeveer verwachten?”
Dat ik beloof de foto’s dezelfde avond nog te zullen sturen is een mooie afsluiter.

“Tot de volgende keer!” roept bijna iedereen.